Scoala de soferi Street Kings - Rm. Valcea iti pune la dispozitie toate conditiile necesare pentru a promova examenul de conducere si de a obtine cu succes permisul de conducere, devenit in ultimii ani un lucru indispensabil in viata mondena.

0.00 (0 votes)
Preț: 150 lei
Adăugat 2014-08-02 18:52:26

Descriere

Weekend la munte, Team Building si Traning in zona Bran Moeciu la Pensiunea Katharina ****, Bran. Cazare cu posibilitati de pensiune completa, sala de conferinte cu capacitatea de 55 locuri. Restaurant traditional Bran cu capacitate de peste 180 de locuri ideal pentru mese festive, Revelion, Craciun, Paste, nunti, botez, etc. la Bran. Cazare la Pensiuni Bran Moeciu. Cazare la categorie de 4 margarete pensiune turistica de lux.

Detalii specifice

Facilitati COM_DJCLASSIFIEDS_ACCES_INTERNET, COM_DJCLASSIFIEDS_BAIE_CU_DUS, COM_DJCLASSIFIEDS_BAIE_PE_HOL, COM_DJCLASSIFIEDS_BALCON, COM_DJCLASSIFIEDS_BILIARD, COM_DJCLASSIFIEDS_CABLU_TV, COM_DJCLASSIFIEDS_FRIGIDER_IN_CAMERA, COM_DJCLASSIFIEDS_PARCARE, COM_DJCLASSIFIEDS_PARCARE_PAZITA, COM_DJCLASSIFIEDS_PLATA_NUMERAR, COM_DJCLASSIFIEDS_RESTAURANT, COM_DJCLASSIFIEDS_SALA_DE_CONFERINTE, COM_DJCLASSIFIEDS_SALA_FITNESS, COM_DJCLASSIFIEDS_SPATIU_PENTRU_PASTRAT_BAGAJE, COM_DJCLASSIFIEDS_TELEVIZOR_IN_CAMERA, COM_DJCLASSIFIEDS_TERASA, COM_DJCLASSIFIEDS_USCATOR_DE_PAR, COM_DJCLASSIFIEDS_WIRELESS
Telefon ---
Pret camera single 150
Pret camera dubla ---
Pret camera tripla ---

Detalii anunț

ID Anunț: 6
Afișări: 820
Expiră: 2019-04-30 18:47:00

Comentarii

Rating

Pret / Calitate
Personal
Curatenie
Confort
Servicii

Users' reviews

Add review