Scoala de soferi Street Kings - Rm. Valcea iti pune la dispozitie toate conditiile necesare pentru a promova examenul de conducere si de a obtine cu succes permisul de conducere, devenit in ultimii ani un lucru indispensabil in viata mondena.

Hanul cu Noroc

*** Adaugă la Favorite
0.00 (0 votes)
Preț: 105 lei
Adăugat 2014-08-02 20:48:01

Descriere

Pensiunea “Hanul cu Noroc” este asezata la drumul mare (km 28 DN75, intre Beius si Campeni), in Pasul Vartop din Muntii Apuseni, la limita comunei Arieseni.

Oferim cazare si masa atat calatorului prin muntii acestia mirifici cat si turistului care vine sa se bucure de Apuseni.

Cazare – ca la han, in camere rustice, cu multa piatra si mult lemn, care se gaseste din belsug in muntii nostri. Distractie? Iarna – pe partiile de schi Vartop.

Vara – pe zecile de trasee din Muntii si Parcul Natural Apuseni.

Pensiunea este ideal asezata atat pentru cazare cat si pentru servitul mesei – de pe terasele acesteia ai una din cele mai frumoase privelisti ale “Pietrei Graitoare” si a partiilor de schi!

Din drumul de si dinspre Arieseni ai acces direct cu masina in parcare, poti merge la partie echipat cu claparii (350 m) si faci doar 30 de minute pina la “Groapa Ruginoasa” – acest fenomen carstic unic in Ramania.

Tot aici vei fi la mijlocul distantei intre “Pestera Ursilor”, “Pestera Ghetarul Scarisoara”, “Cetatile Ponorului”, “Galeriile Romane” si a altor multe minunatii ale naturii pe care ni le dezvaluie, generosi, Muntii Apuseni.

Detalii specifice

Facilitati COM_DJCLASSIFIEDS_ACCES_INTERNET, COM_DJCLASSIFIEDS_BAIE_CU_DUS, COM_DJCLASSIFIEDS_BALCON, COM_DJCLASSIFIEDS_BILIARD, COM_DJCLASSIFIEDS_CRAMA, COM_DJCLASSIFIEDS_JACUZZI, COM_DJCLASSIFIEDS_PARCARE, COM_DJCLASSIFIEDS_PISCINA, COM_DJCLASSIFIEDS_PLATA_NUMERAR, COM_DJCLASSIFIEDS_RESTAURANT, COM_DJCLASSIFIEDS_SALA_DE_CONFERINTE, COM_DJCLASSIFIEDS_SALA_FITNESS, COM_DJCLASSIFIEDS_SAUNA, COM_DJCLASSIFIEDS_SPATIU_DE_JOACA_PENTRU_COPII, COM_DJCLASSIFIEDS_TELEFON, COM_DJCLASSIFIEDS_TELEVIZOR_IN_CAMERA, COM_DJCLASSIFIEDS_TERASA, COM_DJCLASSIFIEDS_USCATOR_DE_PAR, COM_DJCLASSIFIEDS_WIRELESS
Telefon ---
Pret camera single 105
Pret camera dubla 130
Pret camera tripla ---

Detalii anunț

ID Anunț: 11
Afișări: 882
Expiră: 2019-04-30 20:39:00

Comentarii

Rating

Pret / Calitate
Personal
Curatenie
Confort
Servicii

Users' reviews

Add review