Scoala de soferi Street Kings - Rm. Valcea iti pune la dispozitie toate conditiile necesare pentru a promova examenul de conducere si de a obtine cu succes permisul de conducere, devenit in ultimii ani un lucru indispensabil in viata mondena.

EasyBlog

This is some blog description about this site

Zilele Tineretului 2013 cu Asociatia Drumetii Montane

Cu ocazia Zilelor Tineretului, program ce s-a desfasurat in central orasului Targu Jiu din Judetul Gorj, Asociatia Drumetii Montane a organizat diverse activitati cu tineri pentru tineri. Proiectul Voluntar pentru Viitor s-a dovedit a fi un real succes , deoarece tinerii care doresc sa se implice in activitati de voluntariat au fost informati despre posibilitatile pe care le pot avea daca se inscriu pe site-ul www.voluntaringorj.ro. Totodata prin intermediul acestui site ONG-urile se pot inregistra si pot adauga prezentarea ONG-ului pe care il reprezinta, iar prin intermediul paginii web pot recruta voluntari pentru activitatile lor.

A doua activitate a fost 45 degrees QUEST 2013, o altfel de orientare unde participantii primeau o harta si cateva indicii, ei aveau sarcina de a gasi formele pe care le lasa compostorul dupa ce terminau questul. La aceasta activitate au participat si copii sub 14 ani, acestia fiind recompensati cu diplome la final. Tinerii peste 14 ani au fost premiati cu diplome si premii oferite de catre DJST Gorj si Asociatia Drumetii Montane.

Daca iti plac activitatile Asociatiei Drumetii Montane poti participa in cadrul Campionatului National Stafeta Muntilor, campionat ce anul acesta este format din sapte etape ce se desfasoara in diferite zone din Romania. Probele sunt variate: drumetie, escalada, orientare turistica, teste teoretice, plus multe probe surpriza.

Una din aceste etape este si Festivalul Sporturilor Montane "Parangul Mare", ce se va desfasura in perioada 02-04 august 2013, la zona Groapa Seaca din Judetul Hunedoara, detalii pe www.festival.drumetiimontane.ro, unde participantii vor fi recompensati cu premii consistente oferite de catre sponsorii Asociatiei Drumetii Montane: CH-Center Hosting, Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii, Green Smoke, Belkin International, OSF Global Services, Craimont, Doppelherz, IBU Publishing, Just t, O&R Bacau, Minor Swing, Mozartinno, Euro Park, Casa Bobo Baia de Fier, Vector Di Sign SRL.

Parteneri: Fundatia Guard Forest, Cabana Groapa Seaca, Cocor Store, 2rism – Retea de Promovare Turistica, Cazare-Hotel - Promovare Hoteliera Eficienta.
Toate activitatile organizate de catre Asociatia Drumetii Montane sunt gratuite!

Participa si tu!

Share this article:

">
Ziua Mondiala a Mediului la Targu Jiu cu Asociatia...

Comments

 
No comments yet
Already Registered? Login Here
Guest
Marți, 11 Decembrie 2018