EasyBlog

  This is some blog description about this site

  Primul recital de pian in Pestera Valea Cetatii

  Sambata, 27 iulie 2013, ora 20, in Pestera Valea Cetatii din Rasnov se va desfasura recitalul de pian al micilor artisti de la Atelierul de muzica si creativitate Mozartinno® din Bucuresti.

  Evenimentul este primul de acest gen in Pestera Valea Cetatii si vine in completarea stagiunii de concerte camerale sustinute aici de Filarmonica din Brasov.

  Recitalul pianistilor Mozartinno® va fi momentul de gala al Taberei de muzica si aventura Mozartinno®. Aflata la cea de a doua editie, tabara se desfasoara sub forma unor cursuri de maiestrie pentru pian si are loc la Zarnesti, in perioada 21-27 iulie. La editia din acest an participa 18 copii cu varsta cuprinsa intre 5 si 10 ani. Tabara a debutat cu un mic concert de bun venit si va continua cu ateliere de istoria si teoria muzicii, pictura, modelism, origami, pe langa cursurile intensive de pian. Programul taberei va fi completat de vizite la muzee, drumetii, activitati sportive, vizionari de film cu tematica muzicala si multa voie buna.

  Mozartinno® este un atelier de muzica inovator, care isi propune dezvoltarea creativitatii si personalitatii prin muzica, in special la copii, intr-un mediu fara constrangeri.

  Recitalul Mozartinno® de sambata, 27 iulie se va desfasura cu sprijinul Administratiei Pesterii Valea Cetatii.

  Persoane de contact:
  Ana-Maria Costea, Eugen Dumitrescu
  Mob: 0726.26.89.72. 0726.26.89.45
  E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

  Share this article:

  ">
  Festivalul Sporturilor Montane “Parangul Mare” un ...
  Festivalul Sporturilor Montane “Parangul Mare”- o ...

  Comments

   
  No comments yet
  Already Registered? Login Here
  Guest
  Duminică, 25 August 2019

  Scoala de soferi Street Kings - Rm. Valcea iti pune la dispozitie toate conditiile necesare pentru a promova examenul de conducere si de a obtine cu succes permisul de conducere, devenit in ultimii ani un lucru indispensabil in viata mondena.

  © 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper